SPICE MUSIC FESTIVAL с второ издание в Бургас през 2020 г.

Емоцията SPICE MUSIC FESTIVAL завладя хиляди бургазлии и концертът пожъна невероятен успех. Само четири дни след края на фестивала организаторите и Община Бургас са категорични – второ издание ще има. Това стана ясно по време на среща между кмета Димитър Николов и Николай Тодоров, организатор на феста.

От днес, 14 август 2019,са пуснати в продажба ограничено количество промоционални билети за концерта през 2020 г. Билетите са 1000 на брой и могат да бъдат закупени от EpayGoи Eventim на цена от 66 лв.

За момента датите и изпълнителите все още не са категорично определени, но когато това стане, всеки от закупилите промоционални билети, ще има възможност в рамките на 10 дни да върне билета си, ако прецени, че няма да може да присъства.

„Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на SPICE Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме!“ – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

Припомняме ви, че първото издание на SPICE Music Festival премина при огромен успех – над 8000 феновете на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на Пристанище Бургас с East 172 UnlimitedNo mercy,  REDNEXDr. AlbanHADDAWAYCappellaLa BoucheSNAP!2 Brothers on the 4th floorIce MC, E-Rotic, Upsurt и Deep Zone.

Фестивалната зона се оказа тясна да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални и пиро ефекти.

Положителните коментарите на феновете, споделени в социалните ни мрежи, доказват недвусмислено, че този фестивал ще се превърне в традиция.  А Cappella, които идват за първи път в България, при това на рождения ден на вокалистката си – Lis, бяха повече от впечатлени и побързаха да коментират в социалните мрежи на фестивала: „Енергията беше невероятна! Щастливи сме, че пяхме за вас. Благодарим, че ни поканихте!“.

Така че, за всички е ясно, че Бургас има нужда от второ издание на SPICE Music Festival и ви очакваме още отсега с много нови изненади!

Промоционалните билети могат да бъдат закупени от тук: https://epaygo.bg/1506006798 и тук: http://bit.ly/spice2020-eventim

E: spicemusicfestival@gmail.com

F:  https://www.facebook.com/spicemusicfest/

     https://www.facebook.com/events/2415000505398579/

W: www.spicemusicfest.bg

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!