SENSE Beauty Salon: царство на красотата с най-висок клас грижа за вас на достъпни цени

Грижите, които полагате за красотата си днес имат своето отражение не само върху текущата ви визия, но са залог за отлагане на видимите признаци на стареенето във времето и укрепване на здравето. Подобна инвестиция на време и средства винаги се отплаща. Добрият външен вид не само подхранва самочувствието и добавя увереност, но повишава доверието към вас и на професионалната сцена, която сте избрали. Грижата за себе си, указва отговорност и уважение.

Изборът на специалисти от света на красотата, на които да доверим здравето на кожата и косата си е изключително важен. Добре е те да посещават регулярни обучения, да имат опит, да работят с висок клас доказани продукти и технологии, които регулярно да обновяват в съответствие с развитието на световно ниво. Сервизът трябва да е фин и ненатрапчив, внимателен и с грижа, да отговаря на вашата естетика, но и да се съобразява със спецификите ви.

Всичко това има своята цена. Не е нужно тя да е непосилно висока, нито пък да правите компромиси с качеството на услугата и продуктите. Най-добрата цена е достъпна и балансирана. Цената, на която ще получите отлична грижа, адекватна и професионална.

SENSE Beauty Salon се придържа към всичко изброено дотук и предлага достъпни и балансирани услуги от света на красотата с висок клас продукти. Салонът се намира на крачка от морето, в Гранд Хотел и СПА Приморец. За удобство на своите гости, разполага с безплатен паркинг. Панорамните прозорци, светлия интериор, стената от цветя, стилният кът за почивка, професионалният екип са залог за качествена грижа и отлично настроение. Цените са достъпни и позволяват да се погрижите за външния си вид и здрави кожа и коса с класни качествени продукти, терапии, технологии. Единствено тук в Бургас ще откриете луксозния френски супер ефективен бранд грижа за лице и тяло Biologique Recherche, любим в над 70 държави.

Мисията на SENSE Beauty Salon е вашето здраве, отлична визия, добро самочувствие, всичко това на достъпна цена. Заповядайте да се уверите сами!

За повече информация и запазване на часове:+359 894 788 808

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!