SENSE Beauty Salon представя кралицата на маникюра: Мариета Горанова

Ще я откриете в царството на красотата шест дни в седмицата

Мариета Горанова е дамата, която завършва кръга услуги, предлагани в царството на красотата SENSE Beauty Salon. Тя е маникюрист с фин усет към високата естетика. Случвало се е да работи по 14 часа на ден. Дългите часове работа не ѝ тежат, защото работата ѝ е нейно призвание – и обича това, което прави.

За да превърне в изящни бижута ръцете на всяка дама, тя избира crème de la crème – най-доброто от всеки бранд на пазара. Освен, че използва материали само с най-високо качество, тя работи изключително внимателно и прецизно. Нейната цел е доволството на всяка дама, избрала да довери своя маникюр и педикюр именно на нея и SENSE Beauty Salon.

Избира да бъде част от екипа на SENSE Beauty Salon, заради съвкупност от причини – професионалният, приятелски екип – стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт и гримьор Катрин Валентинова; заради възможността за развитие и изява на 5-звездната сцена на Гранд Хотел и СПА Приморец и СПА център „6th Sense“, от които SENSE Beauty Salon е част; заради изключителното ниво на салона – изискана обстановка, заобиколена с морски панорами, стена от цветя и уют.

„Перфектният маникюр представя всяка дама пред света“ – казва Мариета. „Ръцете са едно от първите неща, които забелязваме в човек. Когато те изглеждат добре, това веднага допринася за добро впечатление у отсрещната страна“ – допълва тя.

Ще откриете Мариета Горанова в царството на красотата шест дни в седмицата – от понеделник до събота включително. Можете без колебания да и доверите своя маникюр и/ или педикюр. Работата ѝ е вид изкуство, творчество, съобразено с желаната от всяка дама (или пък джентълмен) визия, цветове, акценти.

За запазване на час: +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!