New Life Clinic – Пловдив предлага безплатни консултации за донорска програма за яйцеклетки

На 07 Март 2020 /Събота/, от 11:00 до 16:00 часа в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“, намиращ се на бул. „Македония“ 2в , гр. Пловдив, ще проведат индивидуални безплатни консултации за донорски яйцеклетки. Желаещите двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация.
Консултациите ще се провеждат при предварително записан час.

 Донорска програма за яйцеклетки 

 „Ню Лайф“ –  Специализиран Медицински Център по Гинекология (СМЦГ) е партньор на водеща верига от ин витро центрове в Европа, която разполага с криобанка за донорски яйцеклетки.
Използването на донорските яйцеклетките се предлага на ин витро пациентки, когато те не могат да отделят свои собствени яйцеклетки или когато техните яйцеклетки са абнормални, което не ползволява да бъдат оплодени ин витро. Към използване на донорски яйцеклетки се преминава само след направа на необходимите изследвания и изричната препоръка на вашия акушер-гинеколог, специалист по лечение на безплодие!

Избор на донор 
 
Банката за донорски яйцеклетки, с която работи клиника Ню Лайф, селектира своите донори по строго определени правила, които са в съответствие с изискванията на Българското министерство на здравеопазването. На донорите се снема подробна анамнеза, включваща и генетични заболявания, проявени в рода им. Те преминават и медицински преглед, както и изследвания за следните трансмисивни (заразни) заболявания: HIV (AIDS), хепатит B, хепатит C, цитомегаловирус (CMV), хламидия и сифилис. Изследват се и кариотипът (хромозомният набор) на донорите, както и носителството на по-разпространените мутации за цистична фиброза (муковисцидоза), спинална мускулна атрофия и чуплива Х хромозома. Допълнителни изследвания за други генетични заболявания могат да бъдат направени след генетична консултация със специалист за определяне на необходимостта от такива и техния вид. Това разбира се ще оскъпи процедурата. Като пациенти трябва да знаете, че направата на горепосочените изследвания не дава пълна гаранция за превенцията на предаване на генетични заболявания.
Вие ще имате възможността да изберете вашия донор от каталог, предоставен от клиника Ню Лайф, като изборът на донора се осъществява с помощта на един от нашите ембриолози на територията на клиниката. Каталогът съдържа следната информация: възрастта на донора (максималната възраст е 34 години), външни белези, включително цвят на кожа, очи, коса, тип коса (права, къдрава), височина, тегло, индекс на телесната маса (ИТМ). Информация, касаеща образованието, професията, хобитата и говоримите от донора езици, както и любимите и предмети в училище и броя на децата, които има, също ще бъде предоставена. Ние ще направим всичко възможно да ви помогнем да изберете най-подходящия донор за Вас!
Идентичността на донора остава абсолютно анонимна и се забранява на пациентите, както и на трети лица, действащи от тяхно име или от името на техните семейства, да се опитват да разкрият каквато и да било информация относно донора, нейното местонахождение или контактна информация в настоящия или в който и да е бъдещ момент. 
След като изберете своя донор, времето на провеждане на вашата процедура ще бъде уточнено с вашия лекуващ лекар, за да се определи датата за поръчка на донорските яйцеклетки. На Вас и вашия партньор ще бъдат направени необходимите изследвания и ще ви бъдат дадени информираните съгласия и декларациите, които трябва да попълните преди процедурата. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!