Mall Galleria Бургас гони студа с горещи намаления

В разгара на зимния сезон от най-големият търговски комплекс в града са решили да стоплят бургазлии с рекордни промоции. Намерението на мола да приюти под един покрив жителите на града е видно от повсеместните намаления, които няма как да не останат незабелязани от посетителите. Почти всички магазини в търговския център са пуснали есенно – зимните си колекции на цени с по над 50% по ниски от първоначалните.

Следпразничните промоции включват на140120153557маления на цените на дрехи, обувки, чанти, аксесоари, очила, детски стоки и много други. Някои търговски обекти раздават намаленията като подаръци след закупуване на стока от магазина. За най-лоялните си клиенти, притежатели на Galleria Loyalty Card, има специална изненада. Срещу 200 точки, натрупани в своята карта, те могат да се сдобият със стилна термо чаша “Mall Galleria”.

Освен с големите си намаления обаче, в зимните месеци молът привлича посетители и с услугите, които предоставя. Намиращите се в търговски център обекти дават възможност за изпращане на пратки и колети, заплащане на сметки за телефон на всички оператори, детски кът и дори ТОТО. Молът също така спестява и неприятното чакане за измиване на колата. Благодарение на автомивката на паркинга, не се налага да мръзнете навън, а през това време дори може да похапнете. Под покрива на най-големия търговски комплекс в Бургас се намира и единственото кино в града.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!