Община Несебър отбеляза 147 години от смъртта на Апостола

На тържествена възпоменателна церемония несебърската общественост отдаде своята почит и признателност към паметта на Апостола на свободата – Васил Левски. Днес се навършват 147 години от неговата кончина. Животът и делото на... Read more »

Поетични меридиани в Бургас

Стихове на съвременни поети от България, Македония, Монголия, Полша, Русия, Хърватска и Черна гора ще звучат днес, 19 февруари, сряда, в Дома на писателя. Творбите и писателите ще бъдат представени от Роза... Read more »

Научете как да изградите ефективен екип на тренинг за мениджъри в Бургас

Полезното обучение ще се проведе на 2 април с домакин Гранд Хотел и СПА Приморец На 2 април в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе тренинг „Ефективна екипна работа и... Read more »

Ново предизвикателство пред учениците – конкурс „Красотата на водата“

За седма поредна година град Българово обявява конкурс, посветен на Световния ден на водата – 22 март. Всяка година темата е различна, но винаги свързана с водата, нейната сила, предназначение, ролята й... Read more »

147 години от гибелта на Васил Левски

На 18 февруари, преди 147 години, на бесилото увисва един от най-великите синове на България – Васил Иванов Кунчев – Левски. Наречен Апостол на свободата, той се превръща в идеал за българския... Read more »

Специална отстъпка на продукти BALMAIN в SENSE Beauty Salon

Balmain Paris Hair Couture е бранд, който няма нужда от представяне. Той отдавна заема челните места в класациите за ефективна, луксозна грижа за красива коса. За предстоящия ден на Жената, SENSE Beauty... Read more »

Дерматологът д-р Катя Паскова с приемен ден в Бургас

Популярният дерматолог ще консултира в СПА център 6th SENSE В Бургас ще гостува популярният дерматолог д-р Катя Паскова на 29 февруари (събота . Ако се нуждаете от консултация в областта на клиничната... Read more »

Специално меню за 8 март от Гранд Хотел и СПА Приморец

Празничната вечер ще включва музика с Гласът на България 2019 Атанас Кателиев и изкусително меню Гранд Хотел и СПА Приморец е приготвил специална вечер за всички дами за 8-ми март. Музиката ще... Read more »

Състезание по математика в Обзор

В ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Обзор се проведе състезание по математика. Учениците от III и IV клас на клуб „Обичам математиката“, под ръководството на старши учител г-жа Йовка... Read more »

Поклон пред Апостола

На 19 февруари по традиция всяка година България свежда глава пред Апостола на свободата Васил Левски. 147 години от трагичната му гибел, ние му отдаваме своята почит и се прекланяме пред величавата... Read more »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!