Приморско стартира сезона със завършени инфраструктурни проекти, подготвени плажове и работещи туристически обекти

Днес традиционно посрещаме първата сутрин на юли, изгрева на лятото и новата надежда. Никога не сме правили шумни откривания, защото вярваме, че тайната на успешния сезон е в тихата и упорита работа,... Read more »

Ретро парад с благотворителна кауза в Бургас

Начална и крайна точка на събитието ще бъде Гранда на града – Гранд хотел и СПА Приморец За 13-та поредна година ще се проведе едно от най-забележителните събития на морския град –... Read more »

ЯВОРОВИ ДНИ 2020 – ще ги има, но през септември

62-то издание на Яворовите дни тази година се измества напред във времето. Организаторите Община Поморие и НЧ“Просвета 1888“ са оптимисти, че те ще могат да се проведат от 2 септември 2020 год.... Read more »

Какво се случва през юли в Дома на писателя

Литературният живот постепенно набира скорост в Бургас. След ограниченията за събития на закрито, дворът на Дома на писателя се утвърждава като подходящо място за литературни срещи, представяния на книги и други. Ето... Read more »

Солистите на Бургаската опера за първи път пеят ретро музика

Концертът е включен в програмата на тематичния „Ретро“ уикенд, организиран от Община Бургас В петъчния ден, 3-ти юли, от 19.30 часа, в превърналото се в традиционното за концертни изяви място за солистите... Read more »

July Morning в Бургас

Тази вечер на сцена до Моста в Бургас точно в 20 часа ще стартира музикалната програма за посрещане на Джулай морнинг. Гостите от други български градове са добре дошли. Община Бургас благодари... Read more »

Ретро уикенд в Бургас

От 3 до 5 юли в Бургас ретрото е пак на мода! А с него и чарлстона, хитовете, познати от времето на касетофона, нощните разходки в Морската и танците до зори. Можете... Read more »

Започна записването за плувния маратон от Острова до Моста

Едно от големите предизвикателства за плувците – маратонът от остров Света Анастасия до Моста, отново дава възможност ентусиастите да покажат своите възможности. Събитието ще се проведе на 18 юли, а желаещите да... Read more »

Хамелеончето Ранго се присъедини към изложбата „Snake House“

6-месечното бебе хамелеон на име Ранго е най-новият член на експозицията „Snake House“, която посреща бургазлии в зала „Христо Фотев“ на КЦ „Морско казино“. Хамелеонът е кръстен на героя от едноименната анимация,... Read more »

„България Еър“ изпълнява полети по всичките си редовни линии, с изключение на Русия и Израел

Националният превозвач „България Еър“ няма отменени редовни полети по вътрешните си линии и линиите до Европа. Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути,... Read more »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!