Cartoon Network подарява на децата пътуване до остров “Света Анастасия”

Страхотно морско изживяване очаква малчуганите на Черноморието тази година. Детският ТВ канал Cartoon Network, в партньорство с Община Бургас, организира вълнуващо пътуване с кораб до Света Анастасия.

Островът се намира съвсем близо до Бургас и тази година ще бъде най-горещата приключенска дестинация за малки и големи. През лятото той ще се превърне в място за невероятни изживявания с много игри и изненади.

На 2, 3, 9 и 10 юли от Морска гара – Бургас в 10.00 ч. и в 13.30 ч. потегля корабът, който ще откара младите авантюристи на острова на приключенията. Там ще ги очакват специални предизвикателства и много забавления заедно с героите от предаването „Време за приключения“.

Всички родители, деца и фенове на поредицата могат да се сдобият със своя безплатен билет на 29 и 30 юни и 4 и 5 юли в Морската градина в Бургас от представители на кампанията.

Всички, които не могат да отидат в Бургас и искат да се присъединят към приключенията, могат да посетят http://www.cartoonnetwork.bg/, да изследват невероятния свят на Ооо и да се забавляват по всяко време!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!