Burgas Skate Open за пети път в морския град

Петото издание на Burgas Skate Open ще се проведе на 16, 17 и 18 август в скейт парк „Изгрев“. И тази година десетки професионалисти от цял свят ще се борят за внушителен награден фонд, а за публиката остава удоволствието да види невероятните им трикове.

18 чуждестранни майстори на дъската ще участват в Burgas Skate Open 2019. Те ще представят държавите Колумбия, Израел, Русия, Румъния, Украйна, Беларус и Португалия. Сили с тях ще премерят най-добрите български скейтъри, сред които Мартин Атанасов (трети в Бургас миналата година, наскоро спечелил голямо състезание в Словения), както и представителите на местния отбор Владимир Иванов „Гибона“ и Лазар Георгиев.  

За комфорта на публиката, в дните на състезанието около скейт парка ще има много музика и зони с храна и напитки. Събитието се организира от „Амнезия скейтшоп“, с подкрепата на Община Бургас. Ето и предварителната програма по дни:

 

16 август – Пантеона

* Cash For Tricks

* Изложба със скейт фотографии на Ивайло Дончев и Велико Балабанов

* Музика: DJ Ivo Happy

* Афтър Парти, Графична база

* Регистрация BSO

* Sync Hole изложба

* BBQ

* Скейт видео прожекция

* Музика: DJ Skill

 

17 август – Скейт парк „Изгрев“

* Регистрация BSO

* Квалификации за неспонсорирани и спонсорирани

* Музика: DJ Ivo Happy

 

18 август – Скейт парк „Изгрев“

* Финал за неспонсорирани и спонсорирани

* Best Trick

* Награждаване

* Музика и концерт – Grime BG (информация скоро)

* Във всички дни – зона за отдих, бар и храна!

 

Финалите ще се проведат на 18 август, като зрелището е на 100 % гарантирано. За музикалната част ще се погрижат Monoone40, Bashment и FNKZ, а голямото after party след това е с live изпълнения – Chibook и Jahmmi, специален гост от UK – Killa P. 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!