76 екипа на EVN в готовност по празниците

Във връзка с предстоящите официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници EVN България информира, че общо 76 екипа на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 11.04.2015 г., за периода от 09:00 до 13:00 часа ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България. На официалните почивни дни – 10, 12 и 13 април  касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

ЕVN България напомня, че денонощно на разположение на клиентите е и системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на
https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!