50 стажанти са придобили професионален опит в EVN България за изминалото лято

Ежегодно компанията провежда стажантска програма „Младежи с бъдеще“

Общо 50 стажанти са имали възможност да придобият професионален опит в EVN България през лятото на 2019 г. Това е станало възможно в рамките на ежегодната стажантска програма на компанията „Младежи с бъдеще“, която се провежда за 14-та поредна година.

Програмата „Младежи с бъдеще“ дава възможност на младежи от технически и икономически специалности от различни висши учебни заведения да работят в EVN България през летните месеци и да придобият опит за бъдеща професионална реализация.

За трите месеца на програмата – юли, август и септември – стажантите са имали възможност да се запознаят отблизо с дейността на ЕVN България. За това време стажантите са участвали активно в процесите, които се извършват в организационните единици на компанията.  Всеки един от тях е провел стажа си под персоналното ръководство и съвети на ментори – експерти от съответната професионална сфера.

Акцент през 2019 г. е била темата за работа в екип. В тази връзка се е провело еднодневно събитие с всички стажанти, което е онагледило ефекта на активната комуникация и важността на екипното взаимодействие.

Чрез програмата „Младежи с бъдеще“ EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн. На успешно представилите се дружеството предлага възможност за удължаване на стажа или постоянна заетост.

Повече информация за програмата „Младежи с бъдеще“ на EVN България е налична на:
https://www.evn.bg/Home/Careers/University.aspx

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!