37 отбора по футбол и 13 по волейбол ще участват във второто издание на „ГЕРБ Фен Купа-Бургас“

37 футболни отбора и 13 волейболни тима се записаха за участие във второто издание на турнира „ГЕРБ Фен Купа-Бургас. Мащабната спортна инициатива ще се проведе на 27 и 28 септември в спортен център „Изгрев“ на трите игрища. Сред футболните участници са миналогодишните победители „Черно море” и класиралите се втори „Красико спорт”. На терена отново ще се изявят момчетата от „Остриетата“, „България за младите“, „Тигрите на Бат Бойко“, „Общински съветници и приятели“. Не липсват и нови любителски отбори, сред които“Аполония – Созопол“, езиков център „Words” и др.

Футболият турнир започва в 10 часа в събота, но ще бъде официално открит от 11 часа същия ден с мач между отбора на „Кандидатите за депутати“ и „Фреш Клима“. От 13.30 часа в събота ще бъдат проведени демонстрации Street Workout и игри с публиката.

След провеждане на техническа конфернция и теглене на жребий са ясни и срещите между отборите. На събитието присъстваха и кандидатите за народни представители Иван Вълков и Жечо Станков, които пожелаха успех на всички участници. „Винаги сме подкрепяли развитието на спорта и доказателство за това е второто издание на „ГЕРБ Фен Купа-Бургас. Превърнахме тази инициатива в традиция, интересът към него в момента е огромен. Ще продължим да работим за изграждането на спортни игрища и площадки, както и за строителството на многофункционалната спортна зала „Арена“ в Бургас“, заявиха от ГЕРБ.

Волейболните срещи в събота ще бъдат проведени от 09.00 ч. залата на „Лукойл Нефтохимик“ до стадион „Лазур“. При добро време волейболните срещи продължават в неделя от 10 ч. на открито в спортен център „Изгрев“. За призовите места ще се борят 9 мъжки отбора и 4 женски.

В неделя освен редовните футболни срещи, ще се проведе и демонстрационен мач между „ГЕРБ и приятели“ и „Черноморец-Бургас (Ветерани)“ от 16 часа. Финалните за ½ ¾ място мачове ще бъдат от 16.30 на игрища 1 и 2. Официалното закриване на турнира и награждаване ще се проведе от 17.15 ч.

Програма ГЕРБ Фен Купа – Бургас

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!