AFI KLM E&M разширява поддръжката на компоненти за новите самолети Airbus A220 на „България Еър“

Подобряване на техническата поддръжка на компоненти за Airbus A220: AFI KLM E&M и „България Еър“ си сътрудничат за постигане на високи оперативни стандарти

Водещата френска компания Air France Industries KLM Engineering & Maintenance подписа споразумение за разширяване на поддръжката на компоненти за самолети A220 на „България Еър“. Това стратегическо партньорство има за цел да повиши оперативната ефективност и да осигури оптимално обслужване на флота A220 на националния превозвач.

Като известен доставчик на цялостни авиационни решения, AFI KLM E&M се ангажира да предоставя висококачествени услуги, специално адаптирани за самолетите от модела A220. Чрез това партньорство „България Еър“ ще се възползва от широка гама от решения за поддръжка на компоненти, предназначени да оптимизират експлоатационната годност на самолетите и да намалят разходите за поддръжка. Поддръжката на компонентите включва предоставяне на части от оригинално оборудване, технически услуги на място, ремонт на компоненти и достъп до обширен инвентар от резервни части.

Националният авиопревозвач се радва да си партнира с AFI KLM E&M, за да разшири възможностите си за поддръжка на компонентите за новите ни самолети A220. С това разширено сътрудничество можем да подобрим още повече надеждността и комфорта на нашите полети, осигурявайки безпроблемно пътуване на нашите клиенти.“ каза Георги Георгиевоперативен директор на България Еър.

Марсел Куейн, вицепрезидент „Продажби в Европа и ключови клиенти“ в Air France Industries KLM Engineering & Maintenance, изрази своя ентусиазъм за партньорството: „Горди сме, че бяхме избрани за партньор на България Еър за поддръжка на компоненти за A220. Богатият ни опит и глобалното ни присъствие ни позволяват да осигурим най-високо ниво на поддръжка и да гарантираме, че въздушния флот България Еър“ от моделите A220 остава в челните позициина високи оперативни стандарти.“

Кратка информация за „България Еър

„България Еър“ е националният превозвач на Република България, който предлага редовни и чартърни полети до дестинации в цяла Европа. С модерен въздушен флот, включващ самолети Airbus A220, A320, A319 и Embraer E190, авиокомпанията дава приоритет на удовлетвореността на клиентите, безопасността на полетите и високите оперативни стандарти за поддръжка, за да осигури безпроблемно пътуване на своите пътници.

Повече информация може да видите на: www.air.bg

Кратка информация за AFI KLM E&M

Air France Industries KLM Engineering & Maintenance е основен доставчик на множество продукти и услуги за поддръжка, възстановяване и основен ремонт. С над 12 800 души персонал AFI KLM E&M предлага цялостна техническа поддръжка на авиокомпаниите, варираща от инженеринг и линейна поддръжка до основен ремонт на двигатели, аероконструкции и поддръжка на вентилаторни устойства, както и управление, ремонт и доставка на самолетни компоненти, структурирани около широка логистична мрежа. AFI KLM E&M обслужва почти 3 000 самолета, които се използват от 200 големи международни и френски авиокомпании.

Научете повече за компанията на: www.afiklmem.com