18 социални заведения и центрове участват в кампанията „Подари от сърце“

Второто издание на инициативата на Община Бургас стартира 

С най-желаният подарък можете и тази година да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно положение чрез кампанията на Община Бургас „Подари от сърце“. Второто издание на инициативата стартира  от днес.

Всеки благодетел може сам да избере на кого да купи подарък и да му напише кратко послание или пожелание.  За тези, които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице. Списъкът ще се актуализира в реално време. Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на електронната поща info@gotoburgas.bg
Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на „Александровска“ срещу Часовника.
В кампанията ще бъдат включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават деца, младежи и възрастни. Инициативата е вдъхновена от кампанията Операция „Плюшено мече“ – https://plushenomeche.org, като администрацията стартира и своята инициатива, която включва деца, младежи и възрастни от всички защитени жилища и социални домове на територията на Бургас.

Крайният срок за участие в  инициативата е 10 декември /вторник/.

Вижте в линка кой какъв подарък очаква: 

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1482

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!