Шокиращи намаления и подаръци от ТРИА Сити Център

За десетия си рожден ден ТРИА предлага най-новите модни колекции

ТРИА Сити Център навършва 10 години и за да отпразнува подобаващо рождения си ден е подготвил невероятни изненади за всички свои приятели. Търговският център ще отбележи годишнината си на 20 юни, събота, когато ще се прояви като изискан домакин с авангардните си предложения.

За десетилетие ТРИА Сити Център успя да се превърне в любимо място за шопинг и забавления не само защото е единствен по рода си в центъра на града и кара клиентите си да се почувстват част от големия свят на модата, а и защото не спира да изненадва с промоции, презентации и стилни развлечения. ТРИА успя да наложи свои традиции в отношенията с клиентите и ги съблюдава неизменно.

На 20 юни обаче, за тазгодишния си рожден ден, центърът наистина ще предложи най-изумителния шопинг. Цените ще се топят като в лятната жега. Някои от новите колекции се предлагат с цели 20% отстъпка, а червени етикети обозначават промоционалните артикули. Картата за лоялен клиент смъква цената с допълнителни 10% или 20%.

Най-новите колекции на модни марки, като Just Cavalli, Emporio Armani със спортната си линия EA7, Versace Jeans, Kocca, MCS – Marlboro Clasics, Primo Emporio и Salsa Jeans вече са в наличност, а банските костюми на Cavalli и Armani са по витрините и чакат с нетърпение да стигнат до плажа.

Като добавка към всичко това рожденикът е подготвил и подаръци. За да ги получат, гостите му ще трябва да се изпробват на колелото на късмета. То ще се върти на 18, 19 и 20 юни от 16 до 20 часа на партера в ТРИА Сити Център и ще очаква всеки клиент, закупил в търговския център стока на стойност над 50 лева.