Чадъри и шезлонги на „Къмпинг Градина“ – до 7 лева догодина

Правителството определи концесионерите на няколко морски плажове. „Къмпинг Южен Бряг“ ЕООД ще бъде концесионер на морски плаж „Къмпинг Градина“, община Созопол. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 7 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

За концесионер на морски плаж „Поморие – юг“, община Поморие, област Бургас е определен „ИТ МАРИНА БРЯГ“ ЕООД. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лева с ДДС и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

„БИЙЧ РЕВЮ“ ООД е определен за концесионер на морски плаж „ОБЗОР – МОТЕЛА“, община Несебър. Морски плаж „ДЮНИ“, община Созопол ще бъде стопанисван от „Дюни“ АД.  И за двата плажа концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лева с ДДС и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.