Футболисти на Приморско ще играят на финала на Областно първенство

Футболен клуб „Ропотамо“ – Приморско се класира за финалите на Областното ученическо първенство по футбол за деца 5-7 клас. Футболните срещи се изиграха на стадиона на ММЦ – Приморско.

Младите надежди на морския град и тази година успешно се представят на престижното първенство, като с убедителни победи надиграха останалите общински първенци.

Класирането за финалната среща дойде, след като младите надежди на треньора Петър Жабов отстраниха отбора на Созопол. С резултат от 12:1 отборът на Приморско разгроми съперника си от съседната община. Отборът на Царево също не можа да се пребори с футболистите на „Ропотамо“ и загуби с 6:0.

Постигнатите победи дават възможност на футболистите на Приморско да се изявят на финалните срещи, където победителят ще се окичи с титлата „шампион“ на  Областното ученическо първенство по футбол за деца 5-7 клас.

Припомняме, че  миналата година именно отборът на „Ропотамо“ – Приморско се завърна със златото, след като надигра съперника си от Несебър.

„Вярвам, че децата ще се представят добре и се надявам след финала отново да сме на върха в Бургаска област“, заяви треньорът Петър Жабов.