Фрапорт Туин Стар представя летище Бургас на „Вашата ваканция“

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД участва в 14- тото издание на туристическата борса „Вашата ваканция“ – Бургас, заедно с над 50 други изложители.

В допълнение към новия модерен пътнически терминал, който посреща гостите на летище Бургас, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД представи и нововъведената програма за гостоприемно обслужване WE CARE. С въвеждането на програмата гостите на летище Бургас получават едно още по-комфортно, вълнуващо и с грижа към детайла летищно преживяване. Акцентирано беше и върху напълно обновената ВИП залa на летището с ексклузивен дизайн, която дава възможност пътуването да бъде още по-специално.

Летище Бургас е важен транспортен център на българското Черноморие, който свързва региона с останалата част на света. Лятното разписание на полетите предлага разнообразни и гъвкави възможности за пътуване, както и вълнуващи нови дестинации. През летния сезон на 2015 година летище Бургас ще прави връзка на морския град с повече от 150 дестинации в 42 държави в Европа, Азия и Африка. Най-слънчевoто летище на Балканите ще обслужва близо 80 български и чуждестранни авиокомпании.