Утре избират в „Приморец” Мисис Бургас, на 31-ви там Вида Пиронкова ще представи албума си „Емпатия”

На пищна церемония на 24 март ще бъде отличена с корона най-красивата омъжена дама от Бургас и региона за 2017  година. Домакин, спонсор и съорганизатор е Гранд Хотел и СПА „Приморец”. На събитието ще присъстват и журират популярни лица от областта и страната. Участие ще вземат солистите от Държавна опера – Бургас, струнно трио „Viva”, вокално студио „Сезони” и моделите на „Интермоделс”.

От класната сцена на Гранд Хотел и СПА „Приморец”, всестранно надарената с таланти Вида Пиронкова ще представи на 31 март албума си „Емпантия” на бургаската публика. Текстописец и композитор на 17-те парчета в албума е самата Вида Пиронкова, а песните са в изпълнение на популярни артисти – група „Атлас”, Орлин Горанов, Миро, Илия Ангелов от „Диана експрес”, Катя Русенова, Васил Петров и др.

Авторката на хита „Гълъбо” ще изпълни за първи път на живо песента на роял и ще зарадва гостите на събитието с литературно четене от стихосбирката си „Броеницата на Вида”.

За блюдата на звездната вечер ще се погрижи италиански майстор на кулинарните изкушения от Сардиния, а на гостите ще бъде предложена дегустация на ликьори и вина от региона.

Цената на куверта е 75 лева, а резервации можете да направите на телефоните на Гранд Хотел и СПА „Приморец”: 0877/850 001 и 056/812 345.