Три дни любов в ТРИА сити център

Различен Свети Валентин подготвя за клиентите си ТРИА сити център през тази година. Най-старият мол в града ще изненада бургазлии не с един, а с три дни любов и романтика. St Valentine’s Days ще започнат на 13 февруари, петък, и ще продължат чак до неделя – 15 февруари. Разпалващите звуци на китара, цигулка и пиано, ще направят влюбените още по-влюбени. Купидон ще ги дарява с „късчета любов” чрез своите „валентинки”, които после те ще могат да закачат на огромното двуметрово сърце в кафе „Рома”. Който постави валентинката си на сърцето и искрено си пожелае нещо, то несъмнено ще се случи.
Нежна любовна музика ще съпровожда и трите St Valentine’s Days в ТРИА сити център. В петък от 16 часа посетители ще чуят соло изпълнение на класическа китара, в събота доброто настроение ще започне още в 10 ч. сутринта с Трио „Вива” и ще продължи със соло китара – инструментал и вокал, и с изпълнение на Дуо „Мираж” – електрическа цигулка и пиано. Неделната вечер ще сложи финала на любовните дни със соло класическа китара от 16 часа.

Пазаруващите в тези дни ще останат изненадани от невероятните отстъпки, които им предлагат всички магазини в ТРИА. От 5% до 80% по ниски ще са цените и това ще направи подаръкът за Св. Валентин още по-достъпен.

Голямата изненада може да дойде с любовното колело на късмета. То ще се върти в петък, събота и неделя от 15 до 18 часа, а подаръците ще удовлетворят и най-претенциозните влюбени – Paradoks Perfumery, аксесоари от известна италианска марка, ваучери за пазаруване или ваучери за двама в бистро „Рома”.
На 16 февруари от 14 часа на живо в ефира на радио Power FM ще бъдат изтеглени победителите в играта Love 365(Любов 365 дни в годината). Късметлиите ще са четирима, а наградите ще са под формата на ваучери за пазаруване. Победителят, спечелил първото място, ще получи ваучер на стойност 300 лева. Неговите подгласници, класирали се на второ, трето и четвърто място, ще получат ваучери на стойност 100 лева.
Играта Love 365 започна още на 19 януари. В продължение на близо месец, до 14 февруари, кандидатите за награди изпращат своята най-романтична снимка с любими хора във Фейсбук страницата на ТРИА сити център. Най-хубавите снимки определя онлайн гласуване. Награди могат да получат участниците, чиито снимки имат най-много харесвания. Победителите ще бъдат обявени в ефира на Power FM и във Фейсбук страницата на ТРИА сити център.