ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР навърши 12

Най-модерният шопинг комплекс в центъра на Бургас ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР отпразнува своя 12-ти рожден ден. На 20 юни годишнината бе отбелязана с жест към клиентите. Специално за празника двата големи мултибранд магазина SBS – Super Brans Store и Color Point предлагаха линиите S/S 2017 на марки като KOCCA, Marina Yachting, Henry Cotton’s, Salsa Jeans, EA7, MCS – Marlboro Clasics и Freddy с 20% отстъпка от цената.

И след празника на търговския център изненадите за клиентите не свършват. Стартиралата лоялна програма на ТРИА предоставя възможност на всеки, пазарувал на стойност над 50 лева,  да стане притежател на Tria Loyalty Card и да се възползва от бонусите, които му предлага програмата. Специалните карти се издават на касата на магазин SBS на 2 етаж в .

От ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР напомнят за предстоящия финал на организираната от тях благотворителната кампания  Аз и Ти ЗаЕдно – „За повече детски усмивки“. Тя е в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми на територията на Бургаска област и към момента продължава записването на желаещи финансова подкрепа. Събраната сума от инициативата е 10 000 лв, а кандидатстване е до 30 юни. Печелившите двойки ще бъдат изтеглени на 7 юли.