Средиземноморски ресторант „Салини“ печели сърцата на гостите си с лятно меню

Ресторантът кани на пътешествие до Средиземноморието и далечна Япония – места има и в лятната градина

Лятно меню с участието на пресни, местни продукти спечели сърцата на гостите на Средиземноморски ресторант „Салини“. Дъхави билки, розови домати, сирена от мандри на производители от областта звучат във вкусни симфонии, наред с пресен черноморски улов – сафрид, чернокоп, лефер, калкан… Малко от това, щипка от онова, подплатени с дългогодишен опит и дълбоки познания на кулинарията в изпълнение на страхотен екип – и небцето е спечелено. Най-добрата оценка за главен шеф-готвач Ивелин Кръстев и зам. главен готвач Краси Петров и техния екип от ресторант „Салини“ са доволните гости.

Атмосферата, разбира се, е напълно в съзвучие с името на ресторанта, неговата концепция и вкусните предложения. Морето е само на няколко крачки разстояние, а приятния бриз носи прохлада на гостите, избрали лятната градина на Средиземноморски ресторант „Салини“. Цветовете са меки, пастелни и светли, обгърнати от зеленината на Морската градина. Синьото на басейна в близост, на небето и родното море допълват палитрата багри.

Кулинарните приключения в ресторант „Салини“ далеч не се ограничават до разкошно лятно меню. Те предлагат истински кулинарен средиземноморски воаяж, изпълнен с дъхав хляб, тематични разядки, предястия, основни, десерти – с разнообразни главни и второстепенни герои. Ресторант „Салини“ предлага и пътешествие до страната на изгряващото слънце – Япония. Любопитните търсачи на нови кулинарни пътешествия могат да я опитат чрез разнообразни суши и японски салати предложения.

Независимо от географска локация, език, националност – храната събира. Тя, както казва, извоювалия си титлата „Баща на американската гастрономия“ Джеймс Биърд: „Храната е нашата обща територия, универсално изживяване“. Заповядайте във вкусен Бургас – подплатен с пътешествие до Япония и Средиземноморието – в „Салини“. Споделете изживяването с , любимия, приятели, семейство, бизнес партньори – или му се отдайте сами. Защото „За храната са толкова важни моментът, поводът, мястото и компанията – колкото и самият вкус“. (Хестън Блументал, носител на три звезди „Мишлен“).

За резервации:+359 877 81 00 18