Специална вечер с концепцията Let`s Get Prim на Гранд хотел и СПА Приморец, гласа на Белослава, музиката на Живко Петров и техния общ проект „Beautiful music for beautiful people“

На 31.07.2020 г./петък/ от 19:30 ч. в лятната градина на Средиземноморски ресторант САЛИНИ, на Гранд хотел и СПА Приморец ще имате възможността да се докоснете до невероятното изпълнение на двама големи български музиканти, чиито професионални пътища се преплитат в множество съвместни проекти, обединявани от общата им страст към изразността на музиката.

„Beautiful music for beautiful people” събира в едно топлия, кадифено-сладък вокал на певицата Белослава и виртуозното изпълнение на талантливия композитор и пианист Живко Петров.

„Музиката ми е плод на дълбока мисъл, душевност, радост и страдание и е абсолютно огледало на това, което съм аз.“, споделя в едно свое интервю известната певица.

Много соул, джаз, поп и автентична авторска музика ще изпълнят горещата юлска вечер и ще зарадват ценителите ѝ.

Тристепенното меню за вечерта, съставено и приготвено с много вдъхновение от Шеф-готвач Красимир Петров и екип ще допринесе нощта да бъде пълна и завършена.

Куверт за вечерта:  BGN 75,00 на човек

За резервации телефон: 056/ 8 12345