Семинар-обучение учи как да сме по-успешни в работата и общуването

Събитието с лектор Мария Касимова-Моасе ще се проведе в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 19 октомври (петък) в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе еднодневно обучение с тема: „Бизнес етикет, поведение и протокол“. То е подходящо за хора на разнообразни позиции от всички браншове и включва общо осем отделни модула, посветени на буквално всичко от офисния живот – от ефективни техники как да създадем добро първо впечатление, до правила за водене на бизнес кореспонденция, създаване на мрежа от контакти, изграждане на успешни взаимоотношения в офиса, подходящ дрескод и много други важни моменти от офис комуникацията. Събитието е с лектор популярният журналист, писател и сертифициран експерт и консултант по етикет и протокол, преминала през обучения по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по класически европейски етикет в Париж: Мария Касимова – Моасе.

Систематизацията на обучението в отделни последователни блокове е залог за предаване на подреден ноу-хау по всеки отделен въпрос и подвъпрос, заложени в програмата. Те ще бъдат представени пред аудиторията в рамките на часовете от 9:30 до 17:00 на 19 октомври (петък). Предвидената почивка за обяд е един час, плюс две кафе-паузи по тридесет минути всяка. Желаещите да се включат в обучението е необходимо да заявят  участието си на тел. 0877 850 001. Таксата за обучението включва освен самата обучителна сесия и консултации с лектора, кафе-паузи и сертификат за участие и ключови компетенции.  

Професионалното бизнес етикет обучение е задължително в големите корпорации по света, защото носи ползи за всички служители на всички нива, като уменията и компетенциите рефлектират положително и върху личната комуникация. У нас, подобни курсове са норма за служителите на все още малко компании. Познаването на правилата на бизнес етикета означава подобрена комуникация, а тя неминуемо е залог за по-високи професионални успехи – не само за служителите на дадена компания, но и за ръководните кадри. Затова, възползвайте се от гостуването на един от най-добрите специалисти у нас в областта: Мария Касимова-Моасе. Местата за обучение „Бизнес етикет, поведение и протокол“ са ограничени. Запазете своето на тел. 0877 850 001.