Свободен интернет в Слънчев бряг това лято

“Слънчев бряг” АД предлага безплатна реклама на частния бизнес в официалния си сайт

През това лято “Слънчев бряг” АД ще осигури безплатен безжичен интернет за всички гости на курорта. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси.

„Слънчев бряг” АД е загрижено и за своите партньори от частния бизнес, опериращи на територията на комплекса. Затова ще им осигури възможност напълно безплатно да промотират и рекламират своите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт на дружеството, който ще бъде и началната страница на свободния интернет с достъп от алеите и откритите пространства в курорта.

„Стремежът ни е постепенно обхватът на безжичния интернет да покрие цялата територия на курорта. Така не само ще дадем възможност на туристите докато летуват при нас да имат връзка с целия свят, но ще изпълним и още едно наше задължение – ще им осигурим полезна и практична информация за комплекса, ще им дадем възможност да изберат най-подходящите места за отдих и забавления”, каза Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството, стопанисващо инфраструктурата на комплекса.

На началната страница, още при влизането в мрежата, туристите ще виждат сайта на „Слънчев бряг” АД. Той ще е напълно обновен, с нов дизайн и различна по характер информация. В него туристите ще намират информация за Слънчев бряг, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

За „Слънчев бряг” АД удобството на туристите и коректното отношение към бизнеса на територията на комплекса е от първостепенно значение. За това през лятото на 2015 г. всички работещи тук ще могат напълно безплатно да рекламират своите продукти и услуги в сайта на дружеството. Wi-Fi зоната с безплатен интернет е отворена за развитие. Бизнесът, опериращ на територията на комплекса, ще може сам да прецени под каква форма да се рекламира.