Сватбено изложение на „Флората” през април

8, 9 и 10 април ще са новите празници на любовта, красотата и стила тази година, когато в Експозиционен център „Флора“ в Бургас ще се проведе първото по рода си в България Luxury Weddings Expo. Изложението ще събере на едно от най-романтичните места – морския бряг, професионалисти в организацията на специални събития.

В продължение на три дни сватбени агенции, модни марки за облекла и аксесоари, фотографи, оператори, декоратори, флористи, стилисти, кетъринг компании, хотелски вериги, музикални водещи, коафьори, гримьори и други експерти в сватбения и събитиен мениджмънт от страната и чужбина ще представят заедно последните тенденции в своята област, ще покажат най-новите си колекции и ще демонстрират ексклузивни услуги. Бъдещи младоженци, абитуриенти, любители на изящните продукти и посетители на изложението ще могат да се докоснат до опита, идеите и размаха, с които работят професионалистите в областта, да се възползват от техните ценни съвети, споделен опит, безплатни консултации и да се насладят на ефектни демонстрации.

Акцент на Luxury Weddings Expo ще бъде и конкурсът за награди в няколко категории, записването за участие в които е отворено до края на февруари. В него всеки експерт в сватбения и събитиен мениджмънт ще може да премери сили в независимо онлайн гласуване, а в последствие да бъде селектиран от жури от модни експерти. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония.

Luxury Weddings Expo е първото по рода си изложение в България, което среща професионалисти в организирането на специални събития от страната и чужбина с потенциални клиенти, предоставяйки уникална възможност за разгръщане на бизнес контакти и ценни партньорства по създаване на най-значимите и незабравими събития в живота.