Реформаторите канят бургазлии на кафе в шатра до Часовника

До 24 март в предизборната шатра кандидатите за народни представители от РБ – Глас народен ще разговарят с всеки, пожелал да се запознае лично с тях и с програмата на коалицията

Каним всички бургазлии в предизборната ни шатра, за да коментираме на чаша кафе акцентите  в програмата, както  и най-важните теми за тях. В листата ни има доказани имена от всички сфери, затова можем да дискутираме и специализирани теми, свързани със здравеопазване, право, икономика и още много други”, заяви  водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен” инж. Костадин Марков при откриването на предизборната шатра на коалицията.

Всеки ден, до 24-ти март, в шатрата до Часовника бургазлии ще могат да задават своите въпроси лично към кандидатите за народни представители . За да скъсят дистанцията, реформаторите посрещат всеки, интересуващ се от акцентите в програмата им, с  чаша кафе.

На откриването на шатрата, която по-скоро е  приемна в сърцето на града, присъства и лидерът на СДС Божидар Лукарски.

„Преди години СДС въведе този похват за контакт с хората, който е един от най-добрите. Отново виждаме новаторство с поканата за чаша кафе. Искам да кажа, че се гордеем с листата си в Бургас”, заяви Божидар Лукарски.

В листата са  имената на известни лекари, адвокати, инженери и икономисти. Голяма част от бургаските кандидат-депутати са жени. Още в първите минути след откриването на шатрата, десетки бургазлии използваха възможността да разговарят с тях.

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” се явява с N21 в интегралната бюлетина на местните избори.