Разкриха вътрешен трафик на жени

Момичетата са набирани от вътрешността на страната с лъжливи обещания

Криминалисти от ОДМВР-Бургас разкриха вътрешен трафик на млади жени с цел предоставяне на сексуални услуги. Трафикът се е осъществявал от трима мъже от Плевен, които са задържани след специализирана полицейска акция.

На младите жени – на възраст между 18 и 28 години, било обещавано да работят като танцьорки. В последствие, на някои от тях е предлагано да извършват сексуални услуги срещу заплащане. Уговорката била парите, получавани от сексуалните услуги, да се делят по равно. Всяко от момичетата получавало заработеното в края на «работния ден» в отделен плик.

Момичетата били настанявани в частни квартири в Слънчев бряг, а клиентите  обслужвали в специално пригодени за целта помещения в непосредствена близост до еротик-клуб в курортния комплекс. На вечер работели средно осем момичета, по твърда тарифа 150 лв. на час. «Политика на фирмата» била сексуалните услуги да се продоставят само на чужденци.

При извършеното претърсване на помещенията, ползвани от момичетата, са намерени и иззети наркотични вещества, както и документи, доказващи осъществяваната престъпна дейност.