Пролeтта идва в Триа Сити център с настроение и свежи колекции

Моно Бранд магазин с бельо на Emporio Armani отваря врати през април

Пролетта настъпва с много настроение! Иска ни се да се потопим в багрите на цветния сезон… Това е напълно възможно! Достатъчно е посещение в Триа Сити център!

Търговският комплекс отново щедро предлага възможности за свежо светоусещане и жизнерадост. Атмосферата на пролетта завладява чрез специалния интериор, който посреща всеки посетител.  Разцъфнало дърво сякаш примамва пеперудите, свободно кръжащи наоколо…

Ведрото настроение се подхранва и от витрините, които предлагат нови колекции на любимите марки ЕА7, Freddy,  Salsa Jeans, Kocca, Silvian Heach… Съвсем скоро към тях ще се присъединят изкусителните предложения на Just Cavalli, North Sails, Emporio Armani Underwear, Marina Yachtin и Henry Cotton’s. Нови пролетни колекции предлагат и магазините на Mayoral, Carpe Diem, Pause Jeans, Hot Spot, Paradox Perfumery. Styler  пък са подготвили нова, уникална колекция мъжки костюми за абитуриенти.

И сега внимание! Изненадата на пролет`2018 в Триа Сити център е откриването на Моно Бранд магазин за бельо Emporio Armani, който ще ни посрещне с уникален дизайн и мебели, доставени  специално от Италия. Необходимо е само да потърпим до началото на април!

За най-нетърпеливите ценители на естетиката и модата ще издадем още една тайна: врати отваря и магазин „Ревю”, където ще открием прецизен подбор от българския бранд „Ревю” и италианския „Wiya“.

За финал оставихме традицията на Триа Сити център „Колело на късмета”. От  22 март  то ще се завърта всеки петък, събота и неделя от 15 до 18 часа. Шансът да спечелят прекрасни подаръци е за всички, направили покупка над 100 лева в магазините на търговския комплекс. А това е лесно при толкова свежи предложения!  При това – на  22,23,24,25  пролетен подарък са специалните  отстъпки от 20 процента за нови колекции SS18  и FW 17/18 на марките ЕА7, Freddy,  Salsa Jeans, Kocca, Silvian Heach.

Друго е да пипнеш, да помиришеш, да почувстваш материята… Но в Триа Сити център са помислили и за най-заетите. Онлайн магазинът  Shop.tria.bg предлага всички колекции, които изброихме. Просто е – едно кликване и избираш!

Удобно, нали? Но това не е изненада – в Триа Сити център винаги се стремят да превърнат пазаруването в приятно приключение!

Да открием пролетните находки за истински стил и шик! Сега е моментът!