Премиера на най-новата книга на Катя Антонова в Бургас

Книгата рисува ярки характери, любовта и връзките чрез разказите на 10 различни дами

В Бургас на 15 март (петък) ще се състои премиерата на „10 женски изневери“. Книгата си Катя Антонова ще представи от 18:30 часа в конферентна зала „Ахело“ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Издател е „Будлея“, редактор – Габриела Кожухарова, а графичното оформление е дело на Евгения Николова. Срещата е с вход свободен.

„10 женски изневери“ събира 10 дами – Кло, Радина, Дора, Роси, Мила, Таня, София, Люба, Селин, Мария – на различна възраст, всяка със своята история. Разказите започват с илюстрация на художничката Йорданка Мишева. Героините са като реалните личности, които срещаме по улицата – съобразяват се с правилата на обществото, работят, грижат се за дома и децата си и копнеят за обич. Книгата е написана е леко, въпреки емоционалния заряд който носи. Катя Антонова я посвещава „На всички мои приятелки, които избраха самотата пред изневярата“.

Катя Антонова се занимава професионално с писане. Работила е в творческите отдели на големи рекламни агенции и за медии. От 2013 г. е собственик на издателство „Рибка“, познато у нас с отбраната си селекция от заглавия и прелестното им оформление. Авторка е на множество детски книги – „Феята от захарницата“, „Двете кралства“, „Рибка“, „Принцесешки истории“, поредицата „Какво значи да си…“, както и на романа за възрастни „Призракът“. Издателят на „10 женски изневери“ – „Будлея“ е импринт на „Рибка“, насочен към дамската аудитория, като книгите му се обръщат към теми, по които, поради една или друга причина, обществото ни не успява да проведе активен дебат.

Катя Антонова ще ви очаква на среща с автограф на 15 март (петък) в Гранд Хотел и СПА Приморец.