Пребит и отвлечен мъж се бори за живота си в бургаската болница

В МБАЛ – Бургас се бори за живота си 35-годишен мъж. Той е от Ямбол и е настанен в болницата с множество наранявания и опасност за живота, след нанесен побой.  За побоя пострадалият е сигнализирал на тел. 112, съобщават от ОДП-Бургас.

На 28.02.т.г. около 10.37 ч. в близост до кръговото кръстовище на входа на Несебър 35-годишният мъж е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това се е обадил случаен гражданин, който съобщил,  че в района до бензиностанция „Петрол” на входа на Несебър петима души бият мъж и го качват насила в л.а. „Форд”.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление „Полиция” – Несебър около 11.10 ч. автомобилът е установен на входа на с. Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35- годишен ямболия. Пострадалият, който е от ромски произход, е откаран в МБАЛ – Бургас, където е оставен за лечение с опасност за живота с наранявания по цялото тяло. Констатирано е, че той е криминално проявен – извършител на кражби на лично имущество.

Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая. По случая работят служителите от Районно управление „Полиция” – Несебър.