Посрещат Джулай 2017 в Слънчев бряг с огнено шоу и специални подаръци

Акробати на кокили и зрелищно огнено шоу очакват феновете на Джулай Морнинг в Слънчев бряг. Екстравагантното парти започва в 23.00 часа тази нощ на Южния плаж в курорта, съобщават организаторите. За поредна година хиляди туристи ще посрещнат първия юлски изгрев на открито, а в полунощ към небето ще полетят стотици огнени фенери. Първите 300, пристигнали на плажния купон, ще бъдат изненадани със специални подаръци.

Огън, музика и танци ще се слеят в едно, а купонът ще бъде дирижиран от трима световни диджеи. Старт на поредното горещо парти ще даде британецът Betoko. Заедно с него зад пулта на  „Какао Бийч“ ще миксират диджеите Deso и Kaiski. Докато тримата виртуози наелектризират партито, гостите ще се забавляват с огнените акробатични изпълнения на плажа. Купонът по традиция ще продължи до изгрева на първото юлско слънце над морето.   Организаторите обещават незабравим Джулай Морнинг на Южния плаж. За първите 300 купонджии, които пристигнат на партито, са приготвени специални подаръци. Най-запалените фенове на Джулай Морнинг ще получат по чифт слънчеви очила.

Участието на Betoko, който често е описван като „гениален“, е истинско събитие за феновете на електронната музика у нас. В центъра на световната музикална сцена мексиканецът смесва техно, минимал и хаус в отличителен и мелодичен стил. Betoko е бил част от лейбъли като Mar-t’s(Amnesia Ibiza) и Wow!Records, а естественото му изкачване в класациите и глада му за нова музика го правят собственик на не един, а два лейбъла – OKO Recordings и Chilli Mint Music. Световният хит Raining Again,издаденот Dynamic Music,се превърна в абсолютна класика, спечели огромен брой награди, а клипът в YouTube събра повече от 20 милиона гледания.

Deso е на българската електронна сцена от почти 20 години, a музикалният му опит заформя колаборации с Tapesh, Hot Since 82, Audiofly, David Penn и др. Бил е резидент на всеки уважаван клуб в България, а продуцентските си умения изявява чрез собствения си звукозаписен лейбъл Seaburn Records.DESO не спира да прави и хитови парчета, като Nobodyи ремиксът на Be The One, заедно сKAISKI и Bogdana.

Kaiski също е изявен фаворит на българските фенове. Има собствено радио шоу The Heartbeat Radio Show, на чиито честоти се смесват  ню диско, дийп и текхаус. Носител на множество награди, софиянецът си колаборира с популярни имена, като Веси Бонева и Dayana X, за да създаде някои от най-нашумелите и награждавани клубни тракове у нас.