Подаръци за всички Ивановци и Йордановци от ТРИА Сити Център

Пари под формата на ваучер и поздрав от известния дует WEIL ще получи всеки именик, който посети търговския център на 6 януари

Изненадите в ТРИА Сити Център не свършват с Коледа и Нова година. Наближават най-култовите български празници – Ивановден и Йордановден и за всички именици търговският център е подготвил подаръци. На Богоявление всеки, който носи едно от двете български имена или производно от тях, ще може да се почувства наистина специален, защото ТРИА ще му даде възможност сам да избере перфектния подарък за себе си. Подарък, който винаги ще му бъде по мярка.

Всеки именник ще получи ваучер на стойност 20 лева. Със своеобразната шопинг валута той ще може да избере своя подарък от марките: Marina Yahting, Henry Cotton’s, Kocca, Salsa Jeans, MCS, Just Cavalli, EA7-Emporio Armani, Freddy, за които все още продължават да са в сила неустоимите отстъпки от 40% до 60%, обявени  преди Коледа. Ваучерите ще могат да се използват до 8 януари.

Единственото условие, което ТРИА Сити Център поставя на празнуващите на Ивановден и Йордановден е да посетят търговския център на 6 януари, защото тогава е подготвен още един подарък – специален поздрав към тях и техните приятели. В 15 часа в кафе „Roma”, на приземния етаж, ще започне концерт на уникалния струнен дует WEIL, носител на световна награда за модерна класическа музика. Неотдавна музикалното семейство Мая и Пламен Ковачеви се завърна от САЩ с престижното отличие Most Famous Awards Show 2016 в категорията „Най-добри инструменталисти“, което се счита за еквивалент на наградите „Грами“ в областта на модерната класическа музика. В ТРИА талантливите инструменталисти ще представят авторски парчета, както и техни версии на класика и рок.

ТРИА Сити Център поставя силен старт на новата година, като продължава да налага нов стил в отношенията търговец – клиент,  да променя начина на пазаруване в Бургас и да превръща клиентите си в свои приятели.  Известен с прецизния си микс от световни марки, търговският център не пропуска да осигури най-добрите промоции и програми, игри и подаръци за всеки празник. Най-нетърпеливите вече очакват големите изненади за деня, съчетал други два големи празника  – Трифон Зарезан и Свети Валентин.