Подарете си вкусен Никулден в Средиземноморски ресторант Салини

Декември започва с един специален за всички българи, именици, бургазлии празник: Никулден. По традиция, тогава задължително на масата присъства морски герой, приготвен по любима рецепта. Обичайно, това е шаран, пълнен с орехи. Ако тази година не сте в настроение за приготвяне на трапеза и ви се иска някои да обгиржи качествено небцето ви, то ето вкусно предложение точно за вас.

Средиземноморски ресторант Салини кани всички бургазлии, гости на града, именици, техните семейства, близки, любими, приятели на един различен Никулден. Вместо традиционния шаран, в деня в който честваме Свети Николай Мирликийски, в Салини ще ви очаква морски герой по избор – сьомга филе с трохи от зехтин, лилав картоф и сос от манатарки; риба тон или пък филе от лаврак. Изборът е ваш. Капитан на вкусното кулинарно пътешествие е су шеф Красимир Петров и неговият екип. Разбира се, морският обитател приготвен изкусно като за звезда Мишлен, няма да е единственото изкушение на вечерта.

Вкусният Никулден в Салини ще започне със салата (бейби спанак, чери домати, варени картофи, бейби царевички, панджар и соево-горчичен дресинг). Следва предястието, което е напълно в тематиката на вечерта – крустин с пушена сьомга (филаделфия мус и тарама хайвер). После, при вас ще пристигне избрания главен морски герой – сьомга, риба тон или филе от лаврак, в компанията на прясно изпечен хляб. Завършекът на вечерта ще бъде поширана круша с глазура от сини боровинки.

Всичко необходимо, за да запазите своето място на щедрата, изискана и вкусна трапеза на Салини за празника на покровителя на моряците, пътешествениците, търговците, банкерите и Бургас, е да се обадите на тел. +359 877 850 001.