Офисите на „България Еър“ в страната възобновяват работата си с клиенти

При още по-засилени хигиенни мерки и дезинфекция, офисите на „България Еър“ възобновяват работата с клиенти на място. Бюрата в София и Варна вече отвориха врати, а от 15 юни предстои и отварянето на офиса на компанията в Шумен. 

Във всички офиси на авиокомпанията в страната са предприети специални мерки за превенция на евентуално разпространение на коронавирус. С цел опазване сигурността и здравето, както на клиентите, така и на служителите са изградени предпазни плексигласови прегради, които защитават от директен контакт. Спазват се разпоредбите за носене на предпазна маска, както и физическата дистанция между хорта, намиращи се в затворено пространство. Насърчаваме всички наши клиенти да извършват плащанията си с банкова карта и да избягват плащанията в брой.

Работното време на бюрото за продажба на самолетни билети в София е всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа. Градският офис във Варна приема клиенти всеки делничен ден от 9:00 до 19:00 часа, а в събота обслужването е по имейл и телефон 10:00 до 16:00 часа. За повече информация и контакти ТУК.