Открийте съвършена грижа за кожата + идеално грим покритие = Sérum de teint Biologique Recherche

Иновативното решение на световния бранд се предлага в Бургас единствено в SENSE Beauty Salon

Дами, колко от вас търсят перфектния продукт за своята кожа, който съчетава защита и грижа с идеално грим покритие? Лабораториите на световния бранд, символ на здраве и красота в над 70 държави Biologique Recherche, вече имат решение. След три години усилена работа те създадоха съвършения тониращ серум за грижа за кожата: Sérum de teint.

Иновативният продукт ще бъде наличен в България от 1 февруари 2020 г. В Бургас ще го откриете единствено в SENSE Beauty Salon. На разположение за консулт там е козметик Веселина Уайт, за която тайни в света на красотата и ексклузивния френски бранд няма.  

Sérum de teint се предлага в пет нюанса.

– изравнява тена и осигурява естествено покритие, без да запушва порите: кожата диша!

– съдържа фотозащитни съставки, които пазят ефективно от праховите замърсители и от индуцираните от слънцето свободни радикали

– хидратира ефективно през целия ден, без усещане за „стягане“

– лека, хидратираща, немазна и некомедонна формула

– тенът е равномерен и сияен; кожата блести

– подходящ за всички типове и състояния на кожата

С помощта на специалната компютърна диагностика Biologique Recherche Skin Instant Lab, посланиците на бранда получават информация не само за състоянието на кожата ви и това, от което се нуждае тя за да е по-здрава, но и от най-подходящия за вас цвят Sérum de teint. Допълнително, с оглед равномерно и максимално естествено нанасяне на тониращия серум, Biologique Recherche предлага специална четка за грим.

Тониращите серуми са създадени в лабораториите на бранда и носят послание за здраве и съвършенство. Те комбинират грижа и отлична визия в едно. С тях, ще забравите за продуктите нанасяни един след друг. Хидратация + равномерен, сияен тен = съвършено грим покритие, са това, което всяка дама иска за отлична визия, всеки ден. Нанася се изключително лесно, носи усещане за лекота, красота, добавено самочувствие и настроение! Sérum de teint e продуктът, които всяка дама заслужава. Открийте в Бургас, единствено в SENSE Beauty Salon, ексклузивен представител на Biologique Recherche в морския град. Своят час за консулт може да запазите на: +359 56 840 500