Ориенталски бриз ще духа в Приморец на 14 юли

Ориенталски бриз” е мотото на специалната вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец на 14 юли. Тя е посветена на анадолската кухня и включва четиристепенно меню, което представя типичните екзотични вкусове на Ориента. Те ще бъдат представени от магьосника на кулинарното ориенталско изкуство Сибел Реджеб.  Насладите за вкуса ще бъдат придружени от възможността да се опита истинско ароматно наргиле.

Ориенталската вечер в Бургас е предизвикателство не само за ценителите на екзотичната кухня, но и за романтиците. Лятната градина на Средиземноморски ресторант „Салини“ в хотел Приморец ще се превърне в илюстрация от приказката за Аладин.

Най-новото Let’s Get PRIM събитие, с което Гранд Хотел и СПА Приморец изкушава жителите и гостите на Бургас ще започне от 19.30 часа.  Цената на куверта, включващ вечеря и наргиле, е 59 лева.

Гост-готвачът Сибел Реджеб е известен специалист по кухня на Анадола.  Тя е инструктор във вкусната академия Food connection. Води кулинарния блог www.sibelcooks.com, в който споделя лични рецепти, кулинарни преживявания с приятели и свои наблюдения върху сервираната от авиокомпаниите храна. Част е от журито на годишните награди „Ресторант на годината“.