Опитайте Русия! – през януари в Средиземноморски ресторант Салини

Специално месечно меню предлага вкусотии от страната на водката и сельодката

Днес православните държави, които използват Юлианския Календар отбелязват Рождество Христово. Честит празник! Тържествено Коледа на 6 срещу 7 януари посрещнаха и гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец. Специалната вечер носеше името „Руска Коледа“ и събра десетки елегантни гости в прекрасно настроение, които заедно отбелязаха повода с музика, веселба и танци.

В продължение на празника, ресторант Салини обяви януари за месец на руската кухня, през който специално меню ще предлага знакови ястия от страната на Василиса Прекрасна, матрьошките, Ермитажа и приказният „Василий Блажени“  Ето какво ще откриете в него:

– Салата Арабат /Зелена салата, домати на шайби, зелен пипер, сирене и дресинг/

– Сельодка по руски с билков крутон

– Пелмени с масло и сметана /пилешко месо, гъби и праз/

– Котлет по киевски с хрупкави картофи

– Блина със сладолед и карамелизиране ябълка

Не пропускайте възможността да опитате Русия – с отлични вкусове, в елегантна обстановка, с класен сервиз, на достъпни цени. Салини разполага и с прекрасна зимна тераса. Паркингът за гости на ресторанта е безплатен. Ако пък предпочитате Средиземноморска кухня или пък суши специалитети и японски салати – изборът е отново на ниво. Открийте ресторанта на ул.  „Княз Александър Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец.

За резервации: 0877 81 00 18