НОВИТЕ КОЛЕКЦИИ НА TOMMY HILFIGER ЗА ЕСЕН’19 ВЕЧЕ СА В ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ТРИА, БУРГАС

Колекциите на марката Tommy Hilfiger за новия сезон вече са налични в официалния корнер на марката в търговски център Триа, Бургас.

През този есенно-зимен период американският бранд акцентира върху емблематичните модели от близкото минало, като придава съвременен прочит на класическите силуети от 70те и 80те години. Ключови детайли в колекциите са животинските принтове, луксозните материи, както и характерните полка точки. Шалове, макси поли и рокли са сред основните елементи, върху които се гради дамската колекция. Топли цветове се съчетават с металик и монохромни палитри, а материи като коприна и рециклирана вълна се комбинират умело с кожа и деним.

Официалният корнер на Tommy Hilfiger в търговски център Триа, Бургас предлага богато разнообразие от артикули от ключовите колекции на марката (мъжка, дамска и детска колекция). Клиентите могат да избират от богат асортимент от джинси, блузи, якета, обувки, чанти. Корнерът на Tommy Hilfiger редовно се обновява с най-новите колекции на марката. Освен на място, почитателите на бранда могат да намерят своите любими модели и онлайн на www.shop.tria.bg .

За Tommy Hilfiger

С портфолио, включващо марките TOMMY HILFIGER и TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger една от най-разпознаваемите премиум дизайн корпорации в света. Основната й дейност се състои в създаването и маркетинга на ежедневни, официални и спортни облекла за мъже, жени и деца, деним колекции, бельо (вкл. пижами и спално бельо), обувки и аксесоари. Чрез определени партньори, Tommy Hilfiger предлага и слънчеви очила, парфюми, часовници, бански костюми, чорапи, кожени изделия, аксесоари за дома и за пътуване. Линията TOMMY JEANS се състои от деним облекла, както и обувки за мъже и жени. Колекциите включват и голямо разнообразие от чанти, аксесоари и парфюми.