Необикновен старт на новата учебна година в мол Галерия Бургас

Безплатни раници, ученически базар, невероятни намаления ще превърнат първия учебен ден в истински празник

Необикновен старт на новата учебна година подготвя мол Галерия Бургас. Мащабната трипластова кампания „Отново на училище” ще превърне първия учебен ден в истински празник за  малки и големи ученици, а подготовката за него няма да е изпитание, а удоволствие за техните родители.

Първата изненада идва още на 9 септември. Тогава започва промоцията „Вземи безплатна раница”. Всеки, направил покупки за минимум 69 лв. на една касова бележка от магазините на мола, може да спечели брандирана раница с логото на Галерия Бургас. Необходимо е единствено да регистрира касовият бон на бюро Информация на входа на търговския център в деня на покупката. Отговорилите на критериите на промоцията ще получат раницата веднага, като ще могат да избират между трите предлагани разцветки – тъмно синьо, червено и жълто. Търговско- развлекателният център е подготвил 2000 раници, с които да зарадва бургаските ученици. Промоцията „Вземи безплатна раница” ще продължи до изчерпване на количествата.

На 14 септември ще бъде открит „Панаир за ученика”. За удобство на родителите мол Галерия Бургас събира на едно място всичко, което децата трябва да сложат в раниците за училище. На специални щандове търговци на специализирана литература, учебници, канцеларски материали, учебни помагала и пособия – нови и употребявани, ще предлагат стоката си.

Верен на концепцията си да бъде не само средище за търговия и услуги, а и на културната и образователната дейност, мол Галерия Бургас и тази година ще помогне на деца и родители да се ориентират в многобройните възможности за придобиване на нови знания и умения. В рамките на „Панаир на ученика” своите предложения ще отправят различни представители на езикови центрове и школи за изучаване на чужди езици и на организации, занимаващи се с извънкласни дейности.

Популяризирането на своеобразната ученическа борса в мола се осъществява със съдействието на РИО-Бургас, който е поел ангажимент да информира за предстоящата кампания класните ръководители и директорите на всички училища в региона.

„Панаир на ученика” ще продължи до 22 септември.

Ръководството на най-големия търговско-развлекателен център на Южното Черноморие е  решило да превърне първия учебен ден в истински празник за деца и родители. На 16 септември заведенията за хранене и развлечения в мола ще предложат невероятни възможности на най-младите си клиенти. Всички ученици, които носят със себе си ученическа лична карта или бележник, ще могат да се възползват от следните предложения: 10% намаление от детското меню в OLA; Ела с 3 свои приятели и играй за 4 лв. (вместо за 6) в арена за лазерни битки Q- ZAR; 50% намаление на всички торти в NEKTAR; Гледай 2 х 4D филмчета на цената на едно или играй боулинг с 50% намаление само в PLAYGROUND; RATATUI:  2 броя палачинки с шоколад за 2,99 лв. (вместо 4,40лв.), 2 броя палачинки с шоколад и бисквити за 3,99 лв. (вместо 5,40лв.); Детско меню (Пица-мече, безалкохолна напитка, играчка по избор) на специална цена от 3,99лв.във FANCY; BURGER KING: „Бъди Кралят на училището! Вземи ваучер за безплатен сладолед в BURGER KING®. Потърси ваучера на бюро Информация, побързай, промоцията важи за първите 200 ученика!”; 25% намаление от цената на билета в CINEMA CITY.