Недялко Йорданов представя „три в едно” в Бургас

Три премиери от различни области на изкуството, събрани в едно, ще представи именитият  бургаски поет и драматург Недялко Йорданов. На 12 август, понеделник, от 19.30 часа в Кукления театър в Бургас  многобройните почитатели на неговото творчество ще го видят не само като поет и изпълнител, но и като оператор и режисьор на филм.

„Това лято направих филма „Джурлата“ –  за големия художник Георги Баев. Не е за вярване, но той е заснет точно преди 30 години в неговото ателие, при изгорелите му картини. Снимал съм го с моята лична камера.”, споделя поетът.

Георги Баев
Георги Баев

Освен филма, на предстоящата премиера Недялко Йорданов ще представи най-новия албум с 20 избрани песни по негови стихове, по музика и в изпълнение на верния си сподвижник на сцената – композитора Хайгашод Агасян.

След дълго отлагане поетът е подготвил и рецитал със стихове от  най-новата си книга „Сребърна любов“, която съдържа 125 стихотворения, публикувани през последната година във фейсбук.

Входът за премиерата е свободен. Недялко Йорданов кани всички свои приятели от Бургас и тези, които не са от града, но са избрали да летуват някъде наоколо, да споделят с него най-новите му вдъхновения.