Невероятен ЧЕРЕН ПЕТЪК в Триа Сити център

До 50 %  отстъпка за нови колекции и възможност да заплатиш 3, а да си тръгнеш с 4 стилни находки

Очакваният „Черен петък” наближава! В Триа Сити център денят за най-изгодните покупки се умножава по три – петъкът продължава и през уикенда. В търговския комплекс до неделя имаме възможност да пазаруваме с намаления до 50 %.

Различни и уникални промоции са подготвили в Триа Сити Център за клиенти и приятели и през есенно-зимния сезон. Нищо, че става мразовито – цените тук са горещи! Новите колекции на марките EA7, Emporio Armani Underwear, Just Cavalli, North Sails, Kocca, Freddy,  Silvian Heach, Lauma Lingerie се предлагат с отстъпка от 20 %.  Изкусителна е офертата  за картодържатели, които могат да ползват 10 или 20 процента,  отделно от отстъпката.  Изключителното предложение този път е  и възможността ”вземи 4, плати 3”, като стоката на най-ниска цена ще бъде на стойност 1 лев.

Това далеч не е всичко: предходни колекции от същите марки са достъпни на цени по-ниски с 40 %. За притежателите на карти отстъпката ще бъде 50 %. Така за Marian Yachting, Henry Cotton’s, MCS ще похарчим 40 % по-малко, а ще платим наполовина, ако сме картодържатели.

Не е рано и за коледни подаръци – изборът е богат. Асортиментът на детския бранд  Mayoral предлага 30 % процента отстъпка за нови  и 50 % за предходни колекции. Същите условия важат и за марката Carpe Diem (Roberta Biagi).

Пазаруването в Триа Сити център гарантира настроение, защото шопингът в търговския комплекс крие още приятни изненади:  покупки от марката Pause Jeans с отстъпка от 20 до 70 процента на всички колекции.

Paradox  Perfumery предлага  отстъпка от 20%  за  всички световно известни марки парфюми и козметика, а за класния  бранд Chanel –10 %.

Възможностите са  много,  адресът на изненадите е известен: Триа Сити център на площад „Тройката”!

ОФЕРТИТЕ СА ВАЛИДНИ И ЗА ПОКУПКА В ОНЛАЙН МАГАЗИНА SHOP.TRIA.BG!