Набират готвачи за Южна Англия

За трета година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, отстъпка при хранене в ресторанта (50% процента през работни часове и 25% в останалото врем) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 8,20 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Работодателят ще проведе интервюта с одобрените по документи лица на 03.04.2017 г. в гр. Пловдив, на 05.04.2017 г. в гр. Бургас и на 06.04.2017 г. в гр. Варна.