„Мисис Бургас“ избра Димитър Мавродиев за коафьор на най-красивите омъжени жени в Бургас

Димитър Мавродиев от SENSE Beauty Salon е коафьорът на когото „Мисис Бургас“ довери визията на най-красивите омъжени жени на Бургас. Дамите събра обща фотосесия за предстоящо юбилейно издание по случай 5-годишнината на престижния конкурс. Всички победителки и техните подгласнички през годините се включиха в инициативата.

Декор за снимките беше изящният замък „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.  Зад обектива застана фотограф Наско Иванов. Колегите от света на красотата с които Димитър Мавродиев се грижи за съвършената визия на дамите са модна къща „Диома“, Сватбен център „Брилянтин“, make up артист Рени Радева.

Сцена на престижния конкурс три поредни години беше 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец, от който SENSE Beauty Salon е част. Тази година котешката пътечка ще бъде едно от първите събития, които ще ознаменуват откриването на разположения на метри от Гранда на Бургас нов Конгресен център. Най-красивата си омъжена дама морският град ще избере на 23 април.

Екипът на SENSE Beauty Salon е утвърден и предпочитан при работа по ежедневни визии, както и за специални събития като сватби, годишнини, модни ревюта, конкурси за красота, фотосесии за различни издания и други. Бюти специалистите в салона включват стилисти Димитър Мавродиев и Ксения Вълева, козметик, гримьор, маникюрист. Възможността да получат на едно място професионална и качествена услуга обхващаща грижа за коса, кожа, маникюр, грим и класният сервиз, през годините утвърдиха салона като любимо място на всички, с осъзната грижа за добра визия.