МБПЛР „ВИТА” – Велинград откри клон в Поморие

На 28.06.2017 г. от 11.00 часа, в сградата на бившия Военен санаториум в гр. Поморие, ще се състои събрание на персонала и пресконференция за представителите на медиите във връзка с откриването на новоучредения клон на Многопрофилна болница за продължително лечение и рехабилитация „ВИТА” ЕООД – гр. Велинград в град Поморие.

На събитието ще участват: заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков, д-р Любомир Крантев – управител на МБПЛР „ВИТА” – Велинград, инж. Петър Велчев – председател на Съюза на военноивалидите и военнопострадалите в България, ген. лейт. о.р. Стоян Топалов – председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, председателят на синдикалната организация на КНСБ в Министерството на отбраната и Българската армия Георги Братованов, както и представители на местната власт в Поморие.

Журналистите, желаещи да присъстват на пресконференцията, могат да направят своята акредитация до 15.00 часа на 27.06.2017 г. на тел. 0882 420 130 или на адрес: nss56@abv.bg.

Ръководството на МБПЛР „ВИТА” ЕООД – гр. Велинград