Магазин SBS в Търговски център ТРИА с празнични намаления през декември и януари

Отстъпки от 30% до 60% на дрехите с марка Kocca и от 30% до 60% за почитателите на Freddy

 Разгърнат на площ от 1 000 кв. м в Търговски център ТРИА вече трета година магазин SBS предлага марките Kocca, Freddy, Salsa Jeans, Marina Yachting, Henry Cotton’s.

В сезона на празниците SBS ще зарадва клиентите си с намаление от 30% за новата колекция FW19 на дрехите от марката Kocca, която е и най-мащабно представената в магазина на площ от 300 кв. м. Притежателите на клиентски карти ще могат да се възползват от отстъпка в размер на 40%. Колекцията е цветна и стилна с голямо разнообразие на палта, якета, блузи, пуловери, джинси и аксесоари.

Kocca е сред най-динамичните марки на италианската мода, създадени от братя Миранда в началото на 90-те години. Модният бранд е специализиран в производството на дрехи и аксесоари за цялостен външен вид на съвременната млада жена. Исторически марката Кocca се развива чрез деним колекции и през годините постепенно добавя в портфолиото си трикотаж, якета, аксесоари (чанти, колани, шапки, обувки). Днес Kocca принадлежи на едноименната компания.

„Клиентът е в центъра на всичко“ – това е целта, с която Кocca работи всеки ден. Фирмените ценности на компанията са обединени около създаване на добавена стойност в иновациите и ориентация към клиента, строг контрол на качеството в производството и клиентското обслужване. Особената чувствителност към качеството и подборът на най-модерните материали, съчетани с изключителния капацитет на марката за иновации в колекциите, правят Kocca една от най-активните и престижни модни марки на италианската сцена. С 200 служители в екипа си Kocca успява да наложи присъствието си чрез 21 магазина за една марка и 800 магазина за много марки в Италия.

Останалите марки, представени от магазин SBS в Търговски център Триа, също предлагат редица изненади на клиентите. Всички колекции на Marina Yachting и Henry Cotton’s могат да бъдат закупени с 60% отстъпка. Португалската Salsa Jeans предоставя отстъпка от 50 %, като за потребителите с клиентски карти тя достига 60%. Почитателите на марката Freddy ще могат да се възползват от отстъпки в размер на 30% до 60% за всички колекции.

Freddy е синоним на спорт и страст към движението. Създадена през 1976 г. от Карло Фреди, модният бранд бързо се позиционира като лидер в създаването на професионални обувки за танци и гимнастика, които се развиват през годините до завършена колекция дрехи. История, съставена от основни етапи и нови предизвикателства като страхотно спортно постижение, издигнало Freddy до еталон не само във фитнеса, но и в света на модата. Силата на Freddy се изразява чрез философията: „Изкуството на движението“.