Летният купон на Южния плаж в Слънчев бряг ще стартира на 2 юни с двудневен хаус маратон

Хаус дивата Вера Русо снима нов клип на плажа

С грандиозно шоу, перфектна музика и осветление ще стартира летният музикален сезон на Южния плаж в курорта Слънчев бряг. На 2 юни ивицата ще се превърне в клубната столица на Европа., обещават организаторите на спектакъла. Новият парти сезон ще стартира с двудневен хаус маратон. Диригенти на грандиозното шоу ще са Matador, Los Suruba, Nakadia, Dennis Cruz, Livia Andrei, Nocturno, Deso и Shoto.
През нощта на 2 юни на открита сцена на плажа ще гостува хаус дивата Вера Русо. Партито под звездите ще стартира  с отличен звук, завладяващи ефекти и стилна атмосфера, а екстравагантната изпълнителка ще се погрижи „Лято 2017” да остави своя първи отпечатък по пясъка.
Още същата вечер провокативната певица съвместно с Dj Dimo BG ще снима на плажа нов клип към Remix на парчето  “House of Glass disco down”. Песента се очаква да бъде новият хит на лятото. Сюжетът е подготвян от месеци, но подробностите все още се пазят в тайна.
Една друга малка тайна обаче Вера Русо не успя да скрие. Тя ще направи вечерта и още по-специална. Дата съвпада с рождения й ден, което обещава още повече емоции за всички присъстващи.
Младата и амбициозна изпълнителка е позната у нас с участията си в първите три формата на „Music Idol “ и в “Гласът на България”. Оттогава създава авторска хаус музика и покорява музикалните класации.

И това лято Южният плаж в Слънчев бряг ще е домакин на незабравими и впечатляващи събития.  С неповторима атмосфера ще докаже, че и тази година няма да има по-атрактивно място по Българското Черноморие.