Кулинарно шоу за малчугани в мол Galleria Burgas

Необичайно детско шоу ще зарадва най-малките тази събота в мол Galleria Burgas. Кулинарното приключение „Шоу кухня за деца – вкусно с Ola” идва в морския град на 16 март от 15:00 часа. Главният готвач на нашумялата верига за хранене Ola – Ваня Георгиева, ще разкрие своите вкусни тайни на малчуганите и ще ги научи как сами да приготвят апетитни неща за хапване. Загрижени за детското здраве, организаторите на шоуто ще наблегнат на ползите от пълноценното  и  разнообразно хранене,  на които се основава концепцията на всички заведения Ola.

Бъдещите шеф-готвачи на възраст от 4 до 11 години ще се запознаят с основните принципи в приготвянето на средиземноморска кухня и заедно с шеф Георгиева ще се научат как да превръщат свежи продукти във вкусни и полезни ястия. Още много изненади ще очакват малчуганите по време на шоу кухнята, а за тяхното добро настроение ще се погрижат професионални аниматори. Единственото условие за участие е всяко от децата, желаещи да се включат в кулинарната авантюра,  да се регистрира на:  www.ola-bg.com или на бюро “Информация” в мол Galleria Burgas

Малко по-късно в търговския център започва задължителното куклено представление, което мол Galleria Burgas организира съвместно с бургаския куклен театър всяка събота. 16:30 е часът, в който децата ще започнат да създават свой собствен свят на приказките, а актьорите само ще изпъляват техните желания с постановката  „На приказки с Топчо”.