Катерина Евро представи биографията си в Бургас в компанията на своята внучка

Събитието събра десетки любопитни бургазлии в Гранд Хотел и СПА Приморец

Преди броени часове в Бургас биографията си представи Катерина Евро. Любимата актриса от „Оркестър без име“ застана пред морската публика в чудесна компания – тази на внучка си Катерина. Освен че носи нейното име, малката дама е и вдъхновител на творбата. Двете Катерини разговаряха топло със своите гости в конферентна зала „Ахело“ на Гранд Хотел и СПА Приморец.

„Тя прилича много на баща си, когато беше малък“ – сподели за своята внучка звездата от телевизионния екран. „Майка ми някога ми казваше, че внуче се обича повече от дете. Вече й вярвам“ – продължи да разказва тя. „Всеки може да напише книга. Всеки има в живота си любови, загуби, победи, падения. Аз просто съм популярно лице и затова я написах. За собствено удобство, защото започнах да забравям. Когато не мога да се сетя за нещо – отварям книгата и търся. Откривам и липсващи случки. Неща, които съм забравила да включа и ме е яд. Примерно, не написах, че Сашко се роди 2,400. Беше много малък, водеше се недоносено бебе и трябваше да останем в болницата. Избягах. После се върнах. Освен това, Сашко първите два дни се казваше Георги – на мъжа ми. Преди майка ми да ми каже, че на 30 август се почита Св. Александър Невски – и Георги стана Александър“.

С Бургас двете Катерини  споделиха още много. Специални поздрави шармантната дама и умел кулинар отправи към своя домакин Гранд Хотел и СПА Приморец, по случай неговия 60-и рожден ден. Тя си пожела да е по-чест гост в гостоприемния 5-звезден хотел и в любимия си Бургас. В края на срещата гостите на събитието имаха възможност да се снимат с Катерина Евро и да получат автограф.