Какво е важно да знаем преди да ангажираме сватбен фотограф ще научим на Grand Wedding Expo’2020

Водещи на тематичната презентация ще бъдат Детелина и Божидар Кръстеви от Vonlè Art

На 25 и 26 януари Гранд Хотел и СПА Приморец ще събере топ специалисти от сватбения бранш на Grand Wedding Expo 2020. Сватбеното изложение ще покаже нагледно тематични декорации и свързани детайли от тържеството, предоставя възможност за директен консулт, както и ще включва различни тематични подсъбития. Едно от тях ще бъде с тема: „Какво е важно да знаем преди да ангажираме нашия сватбен фотограф“. Ще се проведе на 25 януари от 12:30 часа с модератори Детелина и Божидар Кръстеви от Vonlè Art.

Моля, бихте ли се представили?

Ние сме Детелина и Божидар Кръстеви – екип в живота и в професионален план. Като сватбени фотографи, имаме различни, но взаимно допълващи се гледни точки. И двамата вярваме, че сватбената фотография е изкуството да се улови страстта, емоциите и вълнението, които всеки изпитва в оня специален ден, по най-красивия и неподправен начин. За нас е привилегия да разказваме историята на сватбения ден по един вълнуващ начин, а не да я режисираме. Определяме стила си на снимане като репортажен и буквално живеем за чистия и неподправен сватбен репортаж. Опитваме се да не сме в центъра на събитието, а по-скоро да останем незабелязани. Нашата амбиция е да създаваме емоционални и запомнящи се творби. Ето защо се стремим да заснемаме малките детайли и палитрата от вълнения в хода на сватбения ден.

Защо решихте за втора поредна година да вземете участие в Grand Wedding Expo?

Участието ни е идеална възможност да се запознаем лично с бъдещите младоженци, да представим своята работа, да дадем важни съвети при избора на сватбен фотограф – и не само. Снимаме на територията на цялата страна и възможността да бъдем на различни локации ни обогатява като творци. Поканата да се включим в първото издание на авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец – Grand Wedding Expo приехме с удоволствие. Считаме, че събитието беше отлично организирано и имаше много добър отзвук сред бъдещите младоженци и сред колегите от бранша, ето защо за втора поредна година сме част от изложителите.

Ще имате собствено подсъбитие в рамките на сватбения форум. Каква ще бъде неговата тема и какво ще представите?

В тазгодишното издание на сватбеното изложение ще се включим с презентация на тема „Какво е важно да знаем преди да ангажираме нашия сватбен фотограф“.

Ако искате да разберете повече за сватбената фотография, заповядайте на нашата презентация!

Детелина и Божидар Кръстеви от Vonlè Art ще ви очакват за консулт и в двата дни на Grand Wedding Expo. Специалното им събитие ще стартира в 12:30 часа на 25 януари (събота). Партньор на Grand Wedding Expo за втора поредна година са DJ Service. Входът за сватбеното изложение е безплатен. Всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели са добре дошли.