Йога и водна аеробика в Гранд Хотел и СПА Приморец

Посрещнахме 2020-та. Обещахме си за пореден път да променим живота си в желана посока. Погрижете се за себе си, добрата си кондиция, бодър ум, здраво тяло и щастлива и спокойна душа с йога и водна гимнастика занятия. Ще ги откриете при инструктор Надежда Колева в СПА център 6th Sense при следния график:

Водна аеробика

– Всяка сряда и петък от 08:30 до 09:30 часа

– Всяка неделя от 09:00 до 10:00 часа

Йога

– Всеки вторник и четвъртък от 09:00 до 10:00 часа.

Надежда Колева се занимава с йога от 2007 г., като през 2012 г. се дипломира като йога треньор към НСА. Занятията често комбинира с аромотерапия или кристалотерапия. Специализирала е медитативни техники в Индия. Изучавала е когнитивно-поведенческа психотерапия, кристалотерапия, рейки, масажи.

Тя е и сертифициран при Мария Шпицер инструктор по водна аеробика, като освен популярните „макарони“ включва в аква упражненията и гирички, които правят занятията още по-полезни и ефективни.

СПА център 6th Sense ще откриете в Гранд Хотел и СПА Приморец, на крачка от Морска гара и центъра на Бургас. Гостите използват безплатен паркинг. Атмосферата е спокойна, предразполагаща към абсолютен комфорт, отпускане, потапяне в йога и водна гимнастика с помощта на Надя Колева – един безкрайно усмихват, ведър, спокоен и приятен човек, който успява да помогне на всеки да открие чрез занятията в залата и басейна по-добро здраве, равновесие и радост в себе си.

За повече информация и запазване на часове:+359 56 910 913| spa@hotelprimoretz.bg